Εταιρία

 

 

 

 

Η εταιρία MELBON  ξεκίνησε τη πορεία της το 1985 στο Μοσχάτο Αττικής, ύστερα από πρωτοβουλία του Παναγιώτη Δημόπουλου και τη βοήθεια της συζύγου του Ανδρομάχη Δημοπούλου.

Αρχικά με δειλά βήματα σαν μια μικρή βιοτεχνία παραγωγής χειροποίητων σοκολατοειδών.

Με γνώμονα πάντα την αγάπη και το μεράκι για το ποιοτικό σοκολατάκι ,η εξέλιξη της επιχείρησης έκτοτε ήταν αλματώδης.

Η άμεση ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού έδωσε κίνητρο και στόχο στους ιδρυτές της ,την συνεχή αναζήτηση των ποιοτικότερων και καταλληλότερων πρώτων υλών και των εμπορικότερων σχεδίων και γεύσεων.

Χρόνο με το χρόνο πραγματοποιείται η πλήρης αυτοματοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας με πιο σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό, έτσι ώστε να επιτευχτεί η παραγωγή ικανοποιητικής ποσότητας προϊόντων ,αλλά πάντα της ίδιας ποιοτικής στάθμης.

Με συνεχή έρευνα ,ενημέρωση και εκπαίδευση, ακλουθώντας τις ανάγκες τις αγοράς και τους γοργά αναπτυσσόμενους ρυθμούς της εποχής, φτάνουμε κάπου στο 2009 που η δυναμική της εταιρίας διευρύνεται κι άλλο από την δεύτερη γενιά της οικογενείας Δημοπούλου.

Με τη συνδρομή της νέας γενιάς ,που απορροφάει όλα αυτά τα χρόνια τις γνώσεις και την εμπειρία των ιδρυτών της , επιτυγχάνεται η μετεγκατάσταση της εταιρίας σε καινούριες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων  και εκσυγχρονίζεται πλήρως ο εξοπλισμός.

Αναβαθμίζεται πλήρως το σύστημα διασφάλισης ποιότητας και το προσωπικό αξιολογείται και εκπαιδεύεται συνεχώς.

 

Αξιοσημείωτη είναι και η σταθερή παρουσία μας σε διεθνείς εκθέσεις (ISM GERMANY, SWEETS & SNACKS MIDDLE EAST DUBAI )  που μέσω αυτών ,

αναγνωριστήκαν τα προϊόντα μας διεθνώς και έτσι τα τελευταία χρόνια επιλέγονται σταθερά από μεγάλους οίκους του εξωτερικού, κυρίως της Μέσης ανατολής.

 

Παρά λοιπόν την οικονομική ύφεση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια ,εμείς εδώ

στην MELBON, που πλαισιώνεται διοικητικά από όλη την οικογένεια πια, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε όλους τους τομείς ,να επιλεγούμε προσωπικά τις Α’ ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή μας, να φτιάχνουμε συνταγές που δοκιμάζονται πρώτα από εμάς  ώστε να εξασφαλίζουμε συνεχώς το υψηλό επίπεδο ποιότητας.

 

Άλλωστε κύριος στόχος της εταιρίας πάντα θα παραμένει ένας.

Μέγιστη ποιότητα στην πιο προσιτή τιμή.

 

Σκοπός μας η απόλαυση σας !

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας ,

Συνεχίζουμε .